Wie zijn we?

 

Kook & eetcafé Heel Gewoon
Heel Gewoon en toch bijzonder. Dat is kook & eetcafé Heel Gewoon.
Elke maandagavond van 16.00 uur tot 20.00 uur kun je hier komen koken en eten.  Als je alleen komt eten is het van 18.00 – 19.30  uur. Voor beide kan je je opgeven op het bijgevoegde telefoonnummer. Dus als je het leuk vindt, kun je ook helpen met koken en tegelijkertijd andere mensen ontmoeten.
Heel Gewoon is voor iedereen uit de buurt die zin heeft om te komen eten, te koken of als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ook als koken je hobby is, ben je van harte welkom!

Heel Gewoon is een idee van medewerkers van de ambulante dienst van Humanitas DMH. Zij wilden graag een eetcafé organiseren waar iedereen welkom is. Nu is het Eetcafe al een aantal jaren overgenomen door de vaste begeleiding van de Catering afdeling GoodFood. Deze medewerkers hebben een passie voor koken en bakken. En hoe mooi is dat als ze dit met de gasten kunnen delen!

Humanitas DMH is een landelijke organisatie die bijdraagt aan een goed leven voor mensen met een beperking. En aan een samenleving waarin een plek is voor iedereen én waar iedereen waardevol is. Om mensen bij elkaar te brengen, is het eetcafé daarom toegankelijk voor iedereen.

Onze visie
Een samenleving waarin we elkaar ontmoeten
Waarin plek is voor iedereen
Waarin elk mens waardevol is
Waarin je regie hebt over je eigen leven
Waarin we met elkaar kunnen wonen en werken


bachlaan 14 Barendrecht

Picture 1 of 14

Het is niet mogelijk reacties te plaatsen.