uitleg van het kook & eetcafe

Wat doen we op de maandag avond in het kook & eetcafé Heel Gewoon?

Heerlijk samen koken en eten of alleen komen eten in een gezellige sfeer. Een plek waarin ontmoeting, verbinding en samen dingen delen centraal staan. Dat is wat we met het kook & eetcafé willen bereiken. Samen met de clienten van humanitas DMH en andere organisaties, buurtbewoners, vrijwilligers en begeleiders.

Als je wilt meehelpen met koken dan ben je van harte welkom om 16.00 uur. Dan gaan we met z’n allen de keuken in om met elkaar de maaltijd klaar te maken, tafels te dekken, drinken klaarzetten en natuurlijk gasten te ontvangen die komen eten.  Om 18.00 uur gaan we met z’n allen aan tafel om de zelfgemaakte maaltijd met elkaar te eten. Bij koken hoort ook opruimen. De mensen die om 16.00 uur gestart zijn helpen ook mee met opruimen.

Een lekkere maaltijd voor maar € 5,- . Deze maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht, toetje en wat te drinken. De menu’s voor de komende periode vind je op de pagina onder het kopje Menu’s en aanmelden. Je kunt dan telefonisch aangeven wanneer je wil komen.

We willen graag werken met vrijwilligers die de begeleiders kunnen helpen met het ondersteunen van de cliënten. Helpen bij het leren van koken, het dekken van tafels, gasten te verwelkomen, te bedienen en drinken te schenken. Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Ga dan naar de startpagina en onder het kopje  Vrijwilligers gezocht vindt je het telefoonnummer. Als vrijwilliger krijg je dan een korte basiscursus.

Het is niet mogelijk reacties te plaatsen.